- 3 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 5 yemek kaşığı un
- 5 yemek kaşığı şeker
- 50.gr tereyağı
- 80 gr. bitter çikolata
- 100 gr. labne peyniri
Çikolata, tereyağı ve labne peyniri dışındaki tüm malzemeleri
karıştırarak pişirin. Ocaktan aldıktan sonra diğer malzemeleri de
ekleyin ve 2 dakika kadar çırpın. Çok katı olursa azıcık süt ilave
ederek kıvamı açabilirsiniz. Bir kenarda soğumaya bırakın. Üzerinin kaymak tutmaması için ara sıra karıştırın. Soğuyunca kremamız hazır.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..