Glutensiz pasta tarifleri, kek tarifleri için gerekli olan pastacı kremasını hazır satın almak istemiyorsanız, size evde kısa sürede yapabileceğiniz bir "Pastacı Kreması Tarifi" vermek
istiyorum. Size önerim pastacı kremasının istenilen kıvamda olması krema piştikten
sonra ocaktan aldığınızda kendi halinde soğumaya bırakmak yerine sık
sık karıştırarak soğutmaya çalışmanız. Çünkü karıştırarak soğutmazsanız
kremanın üzerini tabak halini alıyor. Bu da pasta ya da keklere
kullanacağınız zaman size zorluk çıkarır.
- 125 gram toz şeker
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası *
- 1 yemek kaşığı pirinç unu *
- Yarım litre süt
**Kullandığınız
ürünün glutensiz olduğundan emin olunuz.
Tenceremize pirinç unu, nişastayı ve şekeri alalım. Sütü yavaş yavaş ekleyelim. Devamlı karıştırmayı ihmal etmeyelim ki topaklanmasın. Göz göz oynamaya başlayana kadar pişirelim. Tüm pasta, meyve ve süslemelerde kullanabilirsiniz..
tamam ben anenemle yapacaz pastayı cilek muz kivi elma armut ayva koyacaz işala yapacaz gultesiz pastalar ve kekler hazır olayacaktadır nilay ünal hasret ünal tuncay ünal
YanıtlaSilAfiyet olsun şimdiden, sevgiler..
YanıtlaSil@ nilay ünal hasret ünal tuncay ünal
Bu tarz şeylerle çok yardımcı oluyorsunuz teşekkürler
YanıtlaSilAfiyet olsun.Sevgiler..
SilKakao koyabilir miyiz krema yaparken?
YanıtlaSilMerhaba koyabilirsiniz ama çarpraz bulaşma riski olmayan güvenilir kakao markalarını seçmelisiniz. Afiyet ve sağlıkla!
SilTeşekkürler cevap için nestlenin kakaosunu aldım daha önce belirttiğiniz markalarda vardı
Sil