- 1,5 su bardağı mısır unu
- 1,5 su bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 3 çorba kaşığı sıvı yağ
- Tuz , karabiber
- 5 çorba kaşığı rendelenmiş beyaz peynir
- 1 adet domates
- Yarım çay kaşığı kimyon
- 1 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
- 2 adet taze soğan
Krep
hamuru için mısır ununu, sütü, yumurtayı, sıvıyağı, yeterince tuz ve
karabiberi iyice karıştırın. Yağlanmış ve kızdırılmış teflon tavaya 1
kepçe dolusu krep hamuru dökün.
Arkalı önlü pişirin. Tüm malzemeyi bu şekile bitirin. Rendelenmiş beyaz peyniri, küçük küpler halinde doğranmış domatesi, kimyonu, ince kıyılmış taze nane ve taze soğanı karıştırın. Krepler arasına bu malzemeden koyun. Rulo şeklinde sarın ve servis yapın.
Arkalı önlü pişirin. Tüm malzemeyi bu şekile bitirin. Rendelenmiş beyaz peyniri, küçük küpler halinde doğranmış domatesi, kimyonu, ince kıyılmış taze nane ve taze soğanı karıştırın. Krepler arasına bu malzemeden koyun. Rulo şeklinde sarın ve servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..