Belki türk kahvesinin yanında, belki ufak misafirlerinize çikolata niyetine süslü, renkli, tatlı sürprizler..
- 7-8 dilim kakaolu kek ( rondodan geçirilmiş )
- 1 kutu krema
- 200 gr. bitter küvertür
- Toz antep fıstığı
- Renkli şekerlemeler
- Çikolata parçaları
Kremayı çelik bir tencereye alıyoruz ve kenarları cızırdamaya başlayıncaya
kadar ısıtıyoruz. Kenarları cızırdayınca içine parçaladığımız çikolatayı atıp, tel çırpıcı ile
çikolata eriyene kadar karıştırıyoruz. Biraz soğutup, içine rondodan geçirdiğimiz kekleri atıp, karıştırıyoruz. Topları toz antep fıstığı, şekerlemeler ve çikolata parçalarına buluyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..