Mezelerin baş tacı haydari.
Malzemeler
1 Kase Süzme Yoğurt
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir (Tercihen Ezine Peyniri)
Sarımsak
Tuz
Zeytintağı
1 Tatlı Kaşığı Nane
Dereotu
Süzme yoğurdu, beyaz peyniri ezerek karıştıralım. Pürüzsüz hale gelene kadar birbirine karıştıralım. Sarımsağı ezip, nane ile beraber karışımımıza ekleyelim. 1 avuç dereotunu ince ince kıyıp karıştıralım. Damak tadımıza göre tuz ekleyelim. Süslemek için zeytinyağı ve dereotunu da ekleyelim.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..