- 2 su bardağı kuru börülce,
- 1 su bardağı haşlanmış mısır,
- 3 adet kornişon turşu,
- 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber,
- 10 adet yeşil zeytin,
- Yarım demet dereotu,
- 5 sap taze nane,
- Tuz,
- Zeytinyağ,
- Yarım limonun suyu,
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi.
Hazırlanışı:
Börülceleri yumuşayana kadar haşlayıp suyunu süzün. Derin bir kaba alıp içine mısır, minik doğranmış turşu, ince
doğranmış yeşil zeytin, kıyılmış dereotu ve taze nane, küçük doğranmış
közlenmiş kırmızı biber, tuz, zeytinyağ, limon suyu ve nar ekşisi
ekleyip harmanlayın..
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..