- Yarım paket kuskus
- 1 su bardağı yeşil mercimek
- 8-10 adet kornişon turşu
- 1 su bardağı haşlanmış mısır
- Dereotu
- Maydanoz
- Tuz
- Zeytinyağı
- Limon
Kuskusumuzu ve mercimeğimizi haşlayalım. Dereotu ve maydanozu ince ince doğrayalım. Kornişon turşu orta kalınlıkta doğrayalım. Soğuyan kuskus ve mercimeği bir kapta karıştıralım. Sırasıyla doğradığımız malzemeleri ve mısırı ekleyelim. Limon, yağ ve tuzumuzu ekleyelim (arzuya bağlı mayonezle de ikram edilebilir).
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..