Tabanı
İçin:
2 paket
burçak bisküvi
1 avuç
badem
1 yemek
kaşığı tereyağı (eritilmiş)
Dolgu Kreması İçin:
1 paket
labne peynir
1 su
bardağı süzme yoğurt
1 paket
krema (200 ml)
½ su
bardağı toz şeker
2
yumurta
1 paket
vanilya
2 limon
kabuğu rendesi
2 yemek
kaşığı limon suyu
Sosu İçin:
½ su
bardağı su
1 limon
suyu
1 limon
kabuğu rendesi
Tabanı:
Dolgu Kreması:
Kalıbı buzluktan çıkarıp üzerine karışımı dökün. Önceden ısınmış 160 derecelik fırında 40 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumasını bekleyin. (Pişmemiş gibi
görünebilir ama meraklanmayın dolapta toplayacak kendini)
Sosu:
Soğuduktan
sonra buzdolabında dinlendirin. 1 gece kalsa daha iyi. Limonla süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet şeker olsun..
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..