Yemeklerin yanına her türlü yakışan soğan mezesi.. Bazı kebabçılarda sık sık meze olarak sunulan soğanları tabi ki kendi evimizde yapıyoruz..
- 4 adet beyaz soğan
- 4 tatlı kaşığı tereyağı
- Pulbiber
- İri çekilmiş karabiber-tuz
Soğanların kabuğunu soyun.Bütün soğanın üzerine artı işareti şeklinde
kesik atın.Kesiklerin soğanın dibine kadar gelmemesine dikkat
edin.Soğanların kesik yerlerine 1'er tatlı kaşığı tereyağı koyun.Tuz
karabiber ve pul biberle baharatlandırın.Her bir soğanı pişirme kağıdına
sarın.Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 1/2 saat pişirin.
Kağıdından çıkararak bütün olarak yemeğin yanında servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..