Pastalarınızı, cupcakelerinizi süslemek için frostingler oldukça lezzetli ve görsel olarakta çok güzel oluyorlar.
Malzemeler:
- 300 gr pudra şekeri
- 125 gr tereyağı (yumuşak , soğuk)
- 15 gr süt
- Likit vanilya
Yumuşak kıvamlı tereyağımızı mikserle çırpıyoruz ve kremamsı bir
kıvam almasını sağlıyoruz. Yaklaşık olarak 2-3 dk çırpmanız yeterli.
Ardından pudra şekerini ekleyerek çırpmaya devam ediyoruz. Şekerele
birleşen yağ iyice krema kıvamına gelecektir. Likit vanilyanızı
önceden süte katmanızı tavsiye ederim. En son olarak vanilya eklenmiş
sütü kremamsı karışımımıza ekliyoruz ve mikserle karıştırmaya devam
ediyoruz. Homojen bir kıvam elde ettiğinizde olmuş demektir.
Artık vanilyalı frosting’i krema sıkma poşedine koyabilirsiniz
(Krema sıkma poşetlerini değişik uçlarla da kullanabilirsiniz).
İsterseniz buzdolabı poşedine koyup poşetin ucunu keserekte
kullanabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..