Çeşit çeşit pastacı kremalarımdan bir tanesi ile yine karşınızdayım.. Tüm keklerin ve pandispanyaların arasına kullanabilirsiniz..
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- Yarım su bardağı şeker
- 1 limon rendesi
- 1 paket vanilya
Tüm malzemeleri tencereye alarak, ara vermeden karıştırıyoruz. Göz göz olup kaynayana kadar pişiriyoruz.. Soğuduktan sonra istediğimiz gibi kullanabilir ya da dolaba koyup, ertesi gün de sürebilirsiniz.. Afiyetle!
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..