250g oda sıcaklığında yumuşatılmış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta sarısı
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 paket vanilya
5-5,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
Margarin, sıvıyağ, yumurta sarısı, şeker hepsini birden
karıştırılır. Üzerine hindistan cevizi, vanilya, un, kabartma
tozu ekleyip hamur yapılır. Ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapılıp önce yumurta akına, sonra
hindistan cevizine batırıp tepsiye dizilir. 175 derecedeki ısıtılmış fırında
pembeleşinceye kadar 15-25 dk. pişirilir. Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder
GMail ya da blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz: Anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz .Adınızı yazmayı unutmayın. Teşekkürler..